Help mee!

In onze groeiende kerk zijn alle handen nodig! De bijbel leert ons dat we als allemaal verschillende delen van één lichaam bij elkaar horen en elkaar kunnen helpen. Hoe kan jij ons helpen?

 

Doneer

Voor het verschillende werk wat we als kerk doen ( kerkdiensten, praktische en financiële hulp, kinderwerk, bijbelstudies en meer) hebben we geld nodig. De meeste mensen van onze gemeente zijn niet in staat om veel te geven. Daarom zijn wij extra dankbaar voor vrijgevigheid.

Sinds 2019 hebben wij de ANBI-status. Je kunt geld overmaken naar NL32 INGB 0007 2581 48 t.a.v. ICU Homebase Gouda. Volg deze website om te zien wat we met jouw geld doen. Je bent natuurlijk altijd welkom om op zondag met ons mee te eten en de zondag te vieren!

 

Gezocht: kinderwerker

In een kerk waar veel jonge gezinnen komen is het belangrijk om ook de kinderen een plek te geven waar ze kunnen leren en groeien als kind van God. Elke week hebben de kinderen hun eigen programma, verdeeld over 2 leeftijdsgroepen: groep 1 tot 3 en groep 4 tot 8. Wordt jij enthousiast van kinderen en kan je een diverse groep met verschillende culturen en leeftijden aan? Neem dan contact op.