Tienerclub

Chillen op de banken, spelletjes spelen, en natuurlijk goede gesprekken voeren. Dat is wat wij iedere 2e en 4e zondag in de maand doen tijdens de tienerclub! Nadat de dienst op zondag is begonnen en we samen met de rest van de ICU gezongen hebben met de band, gaan we met alle tieners naar de tienerruimte.

Wat doen we daar?

Aan de hand van een thema (bijv. Social Media, perfectionisme, muziek, bidden) of een Bijbelverhaal denken we na over ons leven, geloof en God, en delen we hier over. Het is een gezellige boel, en iedereen is welkom! Dus lijkt het je gezellig om andere tieners te ontmoeten? Of vind je het interessant om meer te ontdekken over het christelijk geloof? Dan ben je van harte welkom!

Niet alleen op zondag

Als tieners zien we elkaar niet alleen op zondagen, maar doen we ook andere dingen samen. We gaan bijvoorbeeld elk jaar kamperen op een boerderij, en doen soms een activiteit op zaterdag. Denk bijvoorbeeld aan schaatsen, een spelletjesavond, krabben vangen… Of misschien bedenk jij nog wel iets veel leukers wat we komend jaar kunnen doen! 🙂

De tienerclub is verdeeld in twee groepen:

  • van 12-14 jaar
  • van 15-18 jaar