Mannen Bijbelstudie

Om 20:00u komen we bij elkaar, zo’n 6-10 mannen met verschillende achtergronden. We beginnen met een bak koffie en kletsen wat.  We zingen een lied en daarna lezen we de Bijbel. Gewoon, recht toe recht aan. Wat staat er en wat kunnen we ermee. Soms een stukje achtergrond, maar meestal gewoon delend wat we met de tekst kunnen.

Open sfeer

Wat bijzonder is aan de avond is niet zo zeer wat we doen, maar de open sfeer en eerlijkheid. We hebben allemaal een eigen verhaal en achtergrond, en het mooie is dat we elkaar herkennen in de zoektocht om God meer plek te geven in ons leven. Dat heeft hoogtepunten en dieptepunten! Het is mooi dat met elkaar te doen en te delen.

Iets sterker

We genieten van de mooie momenten, maar zijn er ook voor elkaar als iemand het even niet ziet zitten. We helpen elkaar en groeien erin. Na 1,5 uur drinken we nog wat, slaan elkaar op de schouder en gaan we weer naar huis. Gemotiveerder en sterker om onze taak in de week weer op te pakken.

Een mooie plek, met en voor elkaar.

Voorlopige locatie

De voorlopige locatie voor de “Mannen Bijbelstudie” is:

Buurtje 2,
2802 BE Gouda.

Datums

28 september 2020
12 oktober 2020
26 oktober 2020
9 november 2020

Picknick

Zondag 20-09-2020 na de dienst, Kale Jonkerpad 3, Gouda

Zondag 20-09-2020 is er een picknick na de dienst. We gaan dan naar de natuurspeeltuin van het Goudse Hout en verzamelen voor GRTC Excelsior. Het is de bedoeling dat iedereen zijn eigen eten meeneemt. Het adres is:

Kale Jonkerpad 3,

2805 LD Gouda

Je bent van harte welkom.