Kinderclub

Samen zingen, luisteren naar een verhaal uit de Bijbel, spelletjes spelen of iets leuks in elkaar knutselen. Dit is hoe een doorsnee middag bij de kinderclub eruit ziet bij ICU! Jezus is bij ons de belangrijkste. Over Hem gaat het iedere keer weer opnieuw. Ken jij Hem al?

Hoe werkt het?

Bij ICU komen heel veel kinderen. Supergezellig natuurlijk! Daarom hebben we twee groepen gemaakt. We hebben een kinderclub voor de kinderen van 4-8 jaar en een kinderclub voor de kinderen van 9-12 jaar. De dienst start eerst met iedereen, groot en klein. We zingen met de hele ICU en na het bidden gaan de kinderen naar hun eigen kinderruimte, afhankelijk van de leeftijd.

Nog meer leuks?

Naast dat we elkaar op zondag zien, zijn er soms ook (spontaan) door de weeks activiteiten voor de kinderen. Denk aan het bakken en versieren van taarten voor de rest van de ICU. Samen vormen we, juist ook met de kinderen, de ICU! Daarnaast gaat we iedere zomer een paar dagen op kamp, erg gezellig dus!

Picknick

Zondag 20-09-2020 na de dienst, Kale Jonkerpad 3, Gouda

Zondag 20-09-2020 is er een picknick na de dienst. We gaan dan naar de natuurspeeltuin van het Goudse Hout en verzamelen voor GRTC Excelsior. Het is de bedoeling dat iedereen zijn eigen eten meeneemt. Het adres is:

Kale Jonkerpad 3,

2805 LD Gouda

Je bent van harte welkom.